• FRI FRAGT FRA 600,-

  • 1-2 DAGES LEV.

BUKSER TIL DET GODE LIV 

Robell er bukser, som du kan have det godt i, så du kan leve dit liv uden begrænsninger. 
   

Robell bukser henvender sig til kvalitetsbevidste kvinder i alle former og størrelser. De fleste af vores styles er lavet i et unikt stretchmateriale, som klæder alle kroppe og sikrer maksimal komfort, uden at gå på kompromis med designet.    
Robells bukser og jeans fås i en bred vifte af farver, detaljer og fit, som sikrer, at vi kan levere bukser til alle lejligheder. Om du søger et klassisk, moderne, casual eller tight fit, så findes der et par Robell-bukser, der passer lige præcis til dig.

DU SKAL IKKE PASSE VORES BUKSER

De skal passe dig!

Kender du følelsen af, at stå i prøverummet og undre dig over, at jagten på de perfekte bukser skal være så lang og svær? 
   

Mange bukser ser flotte ud på ginerne, men står ikke distancen på en rigtig kvindekrop.
Vi er alle forskellige. Vi har alle forskellige kroppe og vi fortjener alle, at klæde os i tøj, der gør os glade.  
Derfor er det vores mission, at skabe bukser til hele livet og til hele dig. 

Vi har sorteret alt det fra, som kan gøre bukser og jeans ubehagelige at have på. Til gengæld har vi fokus på at have få, men nøje udvalgte, detaljer, så du kan gå stilfuldt ud i verden, med et stort smil på læben.   

ROBELL ER SYET TIL KVINDER
- IKKE TIL GINER  


Dine bukser skal have den bedste pasform og passe til netop dig, din  kropstype og dine former.
 

Derfor er pasformen på Robell bukser gradueret efter rigtige kvinder i stedet for giner; vi nægter nemlig, at lave bukser, som ikke er rare at have på! 

Der kan være stor forskel på, hvad der klæder en størrelse 36 og en størrelse 56, så det er der naturligvis taget hensyn til i gradueringen. Robells bukser er produceret i et unikt stretchmateriale af høj kvalitet, som sidder usædvanligt godt, holder længe og giver maksimal komfort. 

Robell er dine faste go-to bukser til enhver lejlighed.  

MERE END BARE BUKSER


ROBELL er et buksemærke, som har mere end 30 års erfaring med at skabe bukser og jeans med den bedste pasform.
   

Robell er en del af den familieejede, internationale modevirksomhed Godske Group, som igennem de sidste 50 år, har leveret modetøj i høj kvalitet. Godske Group har i dag 16 brands i huset, der alle leverer fashion til kvalitetsbevidste kvinder.

Robell er dermed en del af en lang og stolt tradition indenfor design og godt håndværk. Med Robell tilbyder Godske Group et stort udvalg af moderne, sporty, casual, klassiske og elegante bukser.  

keyboard_arrow_up